Нямам нерви за тежка работа

Нямам нерви за тежка работа

Ще започнем с една кратка статия написана за нас от доволен клиент, бизнесмен за който извършихме услуги по премeстване на офис техника в София той отдели от ценното си време за да сподели следните няколко реда, които са красноречиви :

“Много от нас нямат нито нерви, нито време за да се справят с тежката работа, такава съпровождащата всяко едно преместване на домове и работни заведения, административни дружества и подоби както в моят случай.

Хората отговарящи за въпросният труд се намират точно тук в този блог и предлагат идеални цени за да ни помогнат при работата, това го казвам не за да ги “четкам” или да ги рекламирам ами защото вече осъзнах стойността им.”

М. Йорданов

Отговорът ни

Ние сме разумни хора и знаем как да отговорим на внезапно връхлитащият интерес към представената ни дейност, можем и знаем как да задоволим и най-претенциозните от вас като приложим упоритост и енергия така щото да получите изисканата елегантност и прецизност на труд. Направихме го за Митко Йорданов ще го направим и за всички други търсещи подобни практики в територията на цялта страна.

Димитър разреши въпросите си като дойде при нас след оговорена среща по телефонът ни за контакти, приехме поръчката му на вторият ден и я извършихме за по-малко от 3 часа направете си изводите и ако мислите, че този маниер на действие ще е подходящ за вас ви чакаме да последвате действията на писалият ни потребител.

Логиката на хамалските услуги

Тя следва добрите и изпитани работни практически умения, тези допринасящи за щастието на хората в различните стилове на труд било то за обикновенни домакинства или офиси и институции, идеята е да окажем помощ като намалим всички рискове и проблеми за евентуални наранявания за това, що ще пренасяме или обработваме.

 

Освен Митко от нас са доволни много известни и елитни имена на фирми и персони но за да бъдем коректни към тях ще ги запазим в тайна те проумяха, че ние сме онези от които имат нужда и не се поколебаха да ни намерят. Вярваме, че вие сте от онези личности, които нямат време за излишни терзания а ще си решат проблемите още в утрешният ден защото имате отговорност и сте завоеватели по природа.

Не се плашете от цени или от липса на персонал, всичко имаме и сме в готовност да влезем с пълна сила в тежката обстановка за вас, така че да ви избавим от всякакви предрасъдъци и проблематични мисли.