Хамали при носене на готварска пещ за пици

Хамали при носене на готварска пещ за пици

Пещите са стари, изнасяме стара пицария, ще с еползват за печене на пици на село – т.е. за една малка пицария до училището за пици на ръка, до него пицария з апо-големи пици по поръчка, доставка по домовете и пр.

„Read More“

Пренасяне на тухли за една шахта

Тухлите са тип малки, единички, предназначени са за зидане на шахта за вода. Водата ще е в трап 1х1х1.50, трапът ще е дори и със зидан под.

„Read More“

Голяма каша е в гаража ми

Моля елате с екип хамали да разчистим тази кочина.

„Read More“

Хамали за много тежки и нежни товари

Занимаваме се с производство на домашно вино в Софийски регион.

„Read More“

Вратички за аматьорски футбол

Вратите са общо 4, ще се играе комбиниран, импровизиран шампионат с общо 8 отбора + 1 аматьори, доброволци, които ще се борят за две агнета :).

„Read More“

Хамали при закупуване на мотор

Здравейте, закупих за части един стар мотор на Мадара, сами си правете сметка какво представлява това – около 2 тона дизелов двигател.

„Read More“

Пералня от съседите

Бяхме дали на съседите една от пералните в къщата да я ползват докато се върнем от почивка, заедно с нея занесохме и хладилника, в който имахме складирана някаква храна във фризера.

„Read More“

Изнасям се от вкъщи

Уча в Бургаския Свободен Университет, закупих си жилище в близост до Университета – това беше преди близо 4 години, сега почти завършвам, апартамента е двустаен – много удобно и приветливо местенце. Мои приятели работят в Агенция за Недвижими имоти имине се не мине месец метормозят, айде освбождавай апартамента да го даваме под наем.

„Read More“

Необикновена молба

Много ми е приятно! Казвам се бай Йордан, имам едно лозенце на около 2 километра от центъра на град Русе. Имах нещастието да се разболея тежко последните седмици. Скоро излязох от болница, преди да вляза бяхме набрали всичко, което имаше на лозенцето. 8 щайги грозде, 2 щайгички ябълки и круши, малко подправки, както и картофи, лук – каквото е станало през годината (2 чувалчета). Сега нито аз мога да мръдна от вкъщи, нито жена ми може да кара колата, за да стигне до там. Знам че всичко там не струва много – но е отгледано с толкова труд, не желаем да се похабява и да се разваля, както е набрано в щайгата. Моля Ви се, ще Ви обясня къде е вилата, ще ви дам ключ- моля натоварете продукцията и я донесете до моя блок в центъра на Русе, ще се пренесе всичко в мазето, а когато се пооправя аз ще се погрижа за останалото. Може би две момчета хамали ще се справя лесно със задачата – ще платя каквото е необходимо.

Благодаря Ви.