В нашият блог вие видяхте (ТОП 5 публикации)

В нашият блог вие видяхте (ТОП 5 публикации)

Вижте заглавията на най-полезните статии (топ 5) свързани със сайта Хамалибг.ком и приятели като изберете това, което е свързано с вашите изисквания. Ние се занимаваме с професионални услуги постигнати благодарение на товарачи, носачи, силови работници или накратко казано хамали. Ще бъдем на ваше разположение когато искате да наемете подобни опции за дома и работата ви както сме обещавали не веднъж.

Кратка ретроспекция на статиите ни

Показваме най-важните статии, които са били от помощ на не един или двама клиенти, които са ни потърсили с тясно свързани въпроси за преместване, нанасяне, транспорт, опаковане и така нататък, ето го и нашият лист :

Топ 5 – Заглавия за изминалата 2010 година :

1. 28.09.2010 – Разликата между хамали и Хамали БГ КОМ

2. 17.09.2010 – Хамалската душа

3. 15.10.2010 – Хамалите и урбанизацията

4. 17.11.2010 – Да въведем ред в дома ви

5. 28.11.2010 – Хамали за вашето хоби

За всички читатели на персоналният блог Хамалибг.КОМ

Ние реализирахме и още много публикации, актуални новини, съвети, рекламни текстове и всичко свързано с качествен труд и товарни дейности, партньорите ни са Хамали Попай, на които им благодарим за оказаното съдействие и дано сайтът ни винаги разчита на тези момчета доказали какво е да си истински мъж.

Обезахме също, че с новата година ще дойдат и нови услуги, нова техника и още работници за да поемат дори най-сериозните по обем обекти. Очакваме ви и искаме да ни потърсите за да ви бъдем от полза. Работете с нас дългосрочно и ще видите, че уменията се доказват не само тук в мрежата а и на живо.

Благодарим на всички вас, които прочетоха нашите топ 5 материала за изминалата година, ако са ви заинтригували и благодарение на тях сте открили фирмата ни то ние ще сме наистина горди с постигнатото.
Продължението тепърва предстои а услугите ни никога не свършват за това вместо да запретвате ръкави за тежка работа, по-добре наберете телефонът ни или драснете няколко реда на нашата поща. До скоро виждане с вас хората, които правят адекватният избор.