Снежна София и нашите хамали днес

Снежна София и нашите хамали днес

Днес ние сме поставени пред поредното снежно изпитание. Вън е истинска зимна приказка, столичните пътища макар и изчистени са хлъзгави и наместа заснежени, нашите товарни бусове стоят в очакване на вашите заявки за преместване ако по някаква причина сте избрали именно днес да смените дома си или мястото където работите.Естествно Хамали София сме готови да ви помогнем да докарате и вашите нови мебели до апартамента и/или къщата така, че не се притеснявайте нас времето не ни плаши. Зимата си е зима но нашият екип от товаро-разтоварачи е обучен да действа във всякакви условия на студ и пек, сняг и дъжд.

Сега е точно 14:30 часа и тепърва започват сериозните снеговалежи. Както може би сте прочели в предишните ни публикации нашият товарен транспорт е оборудван да се справи с всякакви перипети и сме сигурни, че ще отговори на вашите изисквания за преместване на заявеното от вас имущество. Винаги знайте, че ниe Хамали София сме готови да ви предоставим нашият обезопасен товарен транспорт на най-добри цени както и работници, които ще се трудят допълнително специално за вашите нужди от товарене и разтоварване.

Не се стряскайте от поредната зимна гледка на вън. Доверете се на нашите опитни хамали и на най-добрите хамалски услуги за преместване на имущество във всеки сезон. Истина е, че когато е толкова хлъзгаво и снежно работата става значително по-сложна но нали за това сме професионални товаро-разтоварачи и с гордост заявяваме позицията си на може би една от най-големите фирми предлагаща носачи, товарен транспорт и опаковане .

Посетете блогът ни отново за да ви разкажем как преминава един работен ден в такива наистина влошени атмосферни условия. Винаги знайте, че когато ви трябват добри хамали и оригинални опции за преместване ние можем да ви ги осигурим. Ако нямате спешна работа стойте вкъщи на топло и се радвайте на снежната гледка. Пожелаваме ви много щастие и успех!


Повдигни самочувствието си, използвай Хамали София

Използвайки нашите професионални хамaли вие можете да имате пълната сигурност за доброто преместване на всякакви по вид товари, материали, багажи. Не случайно ние сме особено търсени от столичани защото съгражданите ни знаят кои сме и какво можем да им дадем. Ако вие сте разочаровани от цените, които предлагат неизвестни никому хамалски бригади, ако не искате пълна сигурност за вашата материална собственост то ние сме на среща за да ви дадем най-доброто.

След всичките тези години на пазара за хамалски услуги ние можем да споделим с вас, че сме направили нужната равносметка. Имали сме проблеми, имали сме и слаби дни но днес след много корекции, пълна модернизация и тотално подновяваване на критериите за товаро-разтоварване можем да кажем, че сме номер едно макар и това твърдение да ви звучи самохвално. Да си скромен вероятно е качество но да си сигурен в способностите си е нещо невероятно като чувство и емоция.

Пишем тези неща напълно убедени във възможностите на екипа от хамали работещ при нас те доказаха своята принадлежност за хиляди премествания в столицата и не само.
Хамали София сме тези, които работят без почивен ден, без значение от атмосферните условия, без притеснения от каквито и да било фактори. Това може би очаквате и вие клиентите, е имате го и вярваме, че ще изберете нас.

За всички, на които таз истоиря звучи малко или много позната ще кажем, че се намирате на правилното място ако сте твърдо решили да направите преместване на дома си, да се възползвате от силните страни на хамалите в София и в крайна сметка да се почувствате добре когато наемете цял екип от специалисти работещи само и единствено за вашите нужди. Много се радваме, че се спряхте на Хамали София и когато пристигнем при вас ще ви покажем, че е имало смисъл от вашето интернет проучване за хамалски услуги. Желаем ви всичко най-хубаво и ще се пишем пак скоро.


Хамалски услуги в София

Хамалски услуги  София и провинцията

На пазара на хамалските услуги в София и по отношение на работата на професионалните хамали в провинцията се забелязва сериозна разлика, може да се каже контраст в отношението на клиентите към хамалските услуги.

Имаме предвид разликата не в качеството на работа и професионализма,

Хамалски услуги София

Хамалски услуги София

а в цените и по-точно в склонноста на хората да заплащат. В София последните години сякаш фирмите, а и частните лица, свикнаха, че хамалските услуги са си сериозен бизнес и хамлите не работят за смешни пари, а уважават труда си. В последно време, покрай толкова дискутираната в медиите икономическа криза даже цените на софийските хамали сякаш падат. В провинцията, дори в големи градове като Варна, Пловдив, Бургас и т.н. положението е много по-различно. Въпреки наличието на сериозен бизнес и в тези градове, хората някак не са склонни да заплащат добре и справедливо труда на тамошните хамали. Самите хамали в провинцията извършват хамалски услуги на ниски цени, те мислят по този пораженчески начин и малцина са онези, които уважават труда си. Малко са и професионалните фирми, които гарантират качественото и безопасно пренасяне на ценни вещи, които предлагат европейска услуга, разполагат със собствени камиони и т.н.

Наистина не е далеч времето, когато хора от най-нисш социален статус са работили тази черна работа. Вероятно мнозина не могат още да се отърсят от представа за бедни цигани, мъкнещи тежки товари за жълти стотинки. Някои хора сякаш не знаят, че днес хамалите са млади, здрави момчета, имат правоуправление за шофиране на камиони, а фирмите за хамалски услуги разполагат със собтвени бусове, камиони и голям персонал, съответно имат и голям оборот, в случите, в които имат много работа.

В западна Европа и Щатите големите фирми за хамалски услуги имат многомилионна печалба. У нас едва от скоро, с навлизането на демокрацията и капитализма, на частната инициатива, вече този бизнес се подема от малък брой хора, които имат голям брой подчинени. До преди 89-та година такъв бизнес просто не е имало. Това вероятно у нас е най-сериозната причина хората да не разбират защо е редно да заплатят добре за тази услуга, която не могат да извършат сами или би било опасно да извършват сами. Защо трябва да плащат добре на сериозни фирми? За да не попаднат на съмнителни лица, възползващи се от силната си позиция спрямо клиентите или на лица, които да изпотрошат преместваното оборудване.

Различино е положението предимно в градове със сериозни парични потоци към бизнеса и то, когато преместването трябва да стане експресно. Подобен град е Русе. Положението в Русе в областта на хамалските услуги също се отличава с цивилизованост и по-високи хонорари на хамалите, на хората извършващи хамалски услуги, преместване на офиси, товарене и разтоварване. В Русе ежедневно се извършва междудържавен бизнес, ежедневно има сериозен паричен поток между Румъния и България, преминават много тирове, Русе е средоточие и пазарен център. Това благоприятства нагласата на хората и склонноста им да се отнасят сериозно и към хамалските услуги.

Не са обаче много градовете като Русе. Факт е, че във Варна например положението съвсем не е такова. Във Варна хората нямат навика да уважават труда на хамалите. Хамалските услуги във Варна няма да станат достатъно професионални по този начин, няма да се стигне до сигурност и качество, а оправдано всеки бизнес или всяко частно лице ще се притеснява за обзавеждането/оборудването си и дали повиканите хамали няма да го потрошат.


Хамали София – качесвени хамалски услуги от студенти – хамали

Винаги потърсете Хамали София, когато се уждаете от професионални хамалски услуги.

ПАЛЕТИ И ПАКЕТООБВЪРЗВАЩИ СРЕДСТВА
1. Палети. Определение, обща класификация и основни параметри. Студенти – хамали.
Палетата е елемент на техническия комплекс на ПаТМС, предназначена за уедряване и физическо моделиране на модулен принцип на ПаТЕ, пригодени за механизирано и автоматизирано манипулиране.

„Read More“

Хамали, преместване на домакинска техника

Преместване на ютии, тостери, кафемашини и бързовари, които са предназначени за хотелски комплекс в Пирин.

„Read More“