Преместване тежки предмети

Преместване тежки предмети

Тежки предмети нищо работа за нас

Ние от Хамали – София ви предизвикваме да ни вазлагате задачи свързани с преноса на тежките ви предмети,ние знаем че за вас това е най-трудният и изнервящ процес и точно заради това сме изградили колектив от здрави работници готови да “приемат хвърлената ръкавица” нищо и никога не е в състояние да ни уплаши или да пречупи духът ни на победители.

Пренос на цели офиси с апаратура,компюътри,канцеларски материали и мебелировка,домашни премествания на всякакви дивани,фотьойли,маси,черна и бяла техника,пиана,фирмени сейфове и каси всичко това е по силите ни и вие можете да се възползвате още днес,като ние ще отговорим на всеки ваш въпрос и ще действаме бързо за да решим проблемите ви.

Ние ще се погрижим да нямате никакви забележки по транспортирането на покъщината ви и ще внимаваме да усигорим високо ниво на безопастност за съдържанието му.Когато казваме Хамали – София ние имаме впредвид,истински подготвен и опитен персонал,истински традиции в бранша,истински качествено обслужване за вас.

Тежките предмети не представляват препятствие в нито един момент от кариерата ни,ние сме хора и разбираме евентуалните рискове за нашите Хамали за това и използваме специални маниери при извършването на работата за да предпазим максимално здравето им и да ги преразположим към дълготрайни и коректни взаимоотношения.

Пробвайте ни,ние очакваме с нетърпение да докажем правотата на думите си превръщайки ги в практика от която печелите вие.

Списък с някои от най-тежките вещи с които сме работили

-Пиана

-Фризери/Хладилници

-Стари тежки телевизори

Спални,Дивани,Фотьойли,Маси,Столове

-Големи бюра

-Сейфове и каси

-Различни видове профили

-Метални сглобки

-Офис обурудване,компютри,принтери,ксерокси и др. вид печатарски машини

-Картини

-Печки

-Климатици

и т.н.

*Това са само малка част от тежките предмети с които сме манипулирали,от списъка си личи че сме се справили но винаги има какво още да покажем на себе си и на вас клиентите!