Хамали София към клиентите : Заповядайте при нас

Хамали София към клиентите : Заповядайте при нас

Здравейте и добре дошли в фирмата за товарно-разтоварни услуги Хамали София. Всички нови потребители, които посетиха блога ни през месец Септември пожелаха да работим за различни обекти в столицата като преместваме материали, стоки и предмети от домове и офиси. Разбира се ние като една стабилна организация приехме всички заявки и ги отработихме в обещаните от нас срокове.
Факта, че ние сме една от най-добрите бригади за хамалски услуги в столицата идва и заради партньорството с известни фирми в бранша.

Днес ние можем да предложим кашони, опаковане, транспортни услуги с камиони и бусове за всеки столичен квартал. Хамали София сме буквално навсякъде. Често биваме наемани да пренасяме различни уреди и вещи в различни блокове и сгради. Също така помагаме и на много магазини да отворят вратите си като използват наши камиони за докарване на стока от складовете им. Въобще всичко при нас е на европейско ниво, което и вие може да използвате при нужда.

Добре дошли казваме и на всички, които искат да преместят багажа си извън района на София за тях ние им предлагаме сайта на партноьрите ни виж тук и да наоравят своите конкретни поръчки за превоз и преместване на имущество в друг български град. Качеството е гарантирано и не случайно ние сме публикували адреса на нашите колеги и приятели в нашия професионален блог за хамалски услуги.

Онлайн присъствието ни ви дава шанс да откриете всичко за нашата дейност, това което ви предлагаме като продукт и разбира се цените на услугите ни както следва товарно-разтоварни, опаковъчни, транспортни и така нататък. Ако имате някакви запитвания или забележки може да ги направите като ни се обадите на дадените телефони за връзка. Назначили хора, които да комуникират с вас и да приемат поръчките ви по всяко време на денонощието.

На всички, които ни се обадиха през Септември месец за да поръчат услуги от Хамали София ние благодарим и се радваме, че работихме във ваш интерес. Готови сме отново да се притечем на помощ ако имате нужда от преместване на тежки вещи, хамалска помощ при обзавеждане, доставка на стоки, опаковане на имущество или друга от описаните в сайта ни възможности. Всичко това на една специална цена за най-редовните клиенти.

Следващата седмица очаквайте още новини от екипа ни и как се справихме с последната работа от месеца. Есента идва мощно но ние сме се приготвили да я посрещнем и ще работим още по-енергично за да покажем, че сме отговорни хамали и да затвърдим тезата, че сме достойни за избора на столичани.
Обадете ни се за да направите поръчки за носене и пренасяне още днес ние сме на ваше разположение.


Хамали София в златната среда

Много Български хамали могат да си мечтаят да стигнат развитието на студентите работещи в бригадата Хамали от София. Разбира се това не е начин да се похвалим а факт, който е подплатен със сериозни доказателства за нашите възможности приложени за хиляди домове, офиси и институции. Кой ако не Хамали София ще ви предложи пълен комплект хамалски услуги по обслужване на вашите багажи, тежки материали като каси, сейфове и други подобни.

Освен стандартното обслужване по носене и транспорт ние ви даваме и нещо много повече. Нашите хамали биха складирали стоките ви в наш частен склад, който отдаваме под наем. Помещението се охранява от специализирана фирма и не крие рискове за ползвателите. В случай, че искате да намерите временно обежище за различните видове опаковани продукти то ние ви предлагаме най-точния начин да постигнете желанията си.

В блога ни ние винаги сме дискутирали темата с какво Хамали София можем да бъдем полезни за вас и ето, че днес е поредният ден за да обобщим функциите на фирмата ни в асоциация с добро партньорство от сигурни и известни товаро-разтоварачи в страната. Последните могат да ви предложат преместване на товари и извън столицата, като можете да имате пълна увереност в положителния краен резултат.

Работа в столични квартали

Хамали София имаме възможността да извършваме товарни превози като предлагаме 100% качество на транспортни услуги за столичните квартали. Ние сме опознали най-различни райони и имаме ясната представа за всеки един паркинг, блок и маршрут в София. Ваша е преценката дали ви трябва товарен транспорт, или ще потърсите услуги от отдела ни за товаро-разтоварачи като приложите ваши бусове и камиони.

Както и да постъпите можете да бъдете спокойни, че трудовия процес на Хамали София ще завърши с така желания успех за вашето преместване, нанасяне или складиране на материали колкото и тежки да са те. Очакваме да ни потърсите в удобен за вас момент и обещаваме, че ще отговорим на това, което сме упоменали в сайта и блога ни.

С уважение – Отдел „ Хамали София”


Хамали през нощта

Хамали София работим и през нощта в полза на многобройните фирми, които се занимават с кетъринг. Ние сме посещавали доста обекти в София след концерти, празненства и културни мероприятия като е имало доста работа за екипа ни. Разбира се, нощтният труд на нашите хамали излиза малко по-скъпо като конкретна оферта ще ви предложим след като разберем каква е задачата, която ще ни дадете.
Обикновенно ние пренасяме техническо оборудване за концертни зали, мебели и други като ги връщаме по съответните складове и хангари.

Извършените хамалски услуги през нощта са с добавен товарен транспорт, който може да стигне до всяка точка от столицата. Ако имате нужда от почистване на салони и подреждане екипът ни ще се занимае и с тази работа и то на прилична цена. Добавяме възможност по опаковане на имуществото ви в кашони и чували. Повече за поръчкта на опаковки вижте на главната страница в сайът ни Хамали София.
Тарифите се определят на база поръчани от клиента услуги като вие можете да избирате дали да наемете нашите носачи или ще се задоволите само с предложените транспортни услуги.

Освен през нощта столичният ни екип за хамалски услуги може да поеме извънредни поръчки за преместване в почивните дни (Събота и Неделя). Можем да обсъдим вашите заявки след като ни се обадите и ни запознаете с подробностите около желанието ви да пренасяме и транспортираме тежки стоки и материали през уикенда. Ние разполагаме с развита база предлагаща транспорт за багажи от един до двадесет тона. Цените на предложените от фирмата транспортни услуги се определят възоснова на разстоянието, което ще пропътуваме.

Запомнете през деня или нощта Хамали София ще помагаме за нещата, с които неможе да се справите сами. Носим и пренасмяе мебели, техника и аксесоари за домове, офиси, институции. Ние сме вашият избор за хамали в столицата винаги интелигентни и готови за тежък труд. Нямаме търпение да се захванем със следващото предизвикателство. Очакваме въпроси, поръчки и коментари. Благодарим за отделеното време и довиждане.


Частично преместване от Хамали София

Частично преместване на имущество се използва най-вече от хора, които искат да изпратят даден материал към определена посока. С нашите хамалски услуги за частично пренасяне на багаж вие лесно може да подарите старият но запазен хладилник на ваши близки или пък да изненадате приятели с някоя красива мебел. Ако решите да наемете опитните ни хамали за услугата вие ще получите транспорт и товаро-разтоварване на достъпна за вас цифра. Най-важното е, че ние обещаваме да свършим качествено работата, за която сте ни повикали.

В работният процес нашата бригада от хамали постоянно поема поръчки по частично преместване на товари основно от домакинствата и различните фирми в страната. Цените се формират когато станат ясно подробностите около вашите материали. Ние взимаме под внимание теглото на имуществото, разстоянието, което нашият товарен транспорт ще пропътува и не на последно място бройката на екипа ни от хамали, които ще изпратим за да се заемат със задачите.

Частичното преместване на материали е един вид алтернативна доставка на пощенски пратки или колет. Вие получавате квалитетни транспортни услуги за материалната ви собственост и гарантирано стабилни действия от нашите хамали. Този вид премествания е широко разпространен в България за да зарадвате близък човек с нещо, което той няма а вие може да му осигурите. Обадете се на Хамали София за да ви дадем допълнително подробности за този вид услуга както и всичко, което касае товаро-разтоварването и превоза като процес.

Частичните премествания могат да бъдат асоциирани и с пренос на отделни вещи и техника от вашето работно място.Просто ни се обадете и ние ще поемем всички останали подробности по обслужването. Използвайте и професионалните ни опции като опаковане на багаж, нашият склад и още, за които ще четете на страниците в сайта ни. Желаем ви да бъдете здрави и да имате само положителни емоции и успехи в иначе така напрегнатото ежедневие.

Поздрави – Хамали София


Хамали София – бъдеще и развитие

Макар да се намираме в момент когато няма кой знае колко поръчки към нашите хамали и въобще към хамалите в страната ние сме уверени в светлото бъдеще на нашата компания. Оптимизмът ни идва може би от това, че сме един от най-добрите в товаро-разтоварната професия и предлагаме на клиентите си пълен набор от услуги включващи наем на транспорт, преместване на дома и офиса, опаковане на вещи и други дейности, за които може да четете в сайта ни, както и тук в блога.

Хамали София днес започваме все по осърдно да се готвим за пролетта, този сезон който мотивира стотици столичани да местят вещи от дома към вилата си или пък правят ремонти, за които им трябва помощ във вид на транспортни услуги и носачи. Макар и кризата, която днес заобикаля и фирмите и хората ние сме сигурни, че можем да бъдем полезни за мнозина от вас. Цените на които работим са адекватни на физическият труд, който извършваме и считаме, че парите дадени за помощ от хамали са една добра инвестиция от всяко семейство или фирма.

С нас няма да ви се наложи да вдигате тежко или да търсите камиони под наем. Компанията ни Хамали София се е погрижила за това да ви осигури и работници и товарен транспорт, който да използвате за тежкото преместване на товари навсякъде в столицата и близките и села. Разбирасе ние не знаем как ще се развият нещата след години но смятаме да изградим топ компанията за хамалски услуги в София. Не забравяйте, че ние сме до вас за да решаваме всеки един проблем с багажа и материалите ви, било за тяхното преместване или нанасяне към/в дадени обекти. Вярваме и знаем, че добрите дни ще дойдат и за нашите хамали ще има работа. А на вас потребителите ви желаем успехи с всичко, което занимава ежедневието ви.


Хамали пред прага на пролетта

Хамали София се готвим да посрещнем работата, която неминуемо ще дойде през пролетният сезон. Днес например ние извършваме преглед на нашият транспорт, който ще се занимава с поръчките ви за преместване на вашата собственост. Остановихме пълната готовност на камионите и товарните бусове да приемстват багажи и товарни ако потърсите транспортни услуги от компанията ни.
От към хора също нямаме проблеми. При нас работят достатъчно като брой хамали, много от тях млади мъже – студенти, които доказват, че са добри работници през всеки месец от годината.

Ние можем да изпратим хамали във всеки един квартал и близките до София села. Имаме достатъчно кадри за да сформираме няколко екипа за столицата. Това е и причината да не бавим клиентите си карайки да чакат със седмици както може да се случи в някоя друга компания за хамалски услуги изпитваща недостиг на работна ръка. Открито ви заявяваме, че с нас преместването на дома или офиса ще стане бързо и сигурно така както вие желаете да се работи.

Обадете се на нашите телефони и потърсете съдействие по товарене и разтоварване от Хамали София през седмицата. За заявките ви ще се погрижат нашите служители, които ще Ви разяснят подробностите около предварителният оглед на имуществото, с което ще се оперира, нужните мерки за сигурност като опаковане както и допълнителните ни оферти за транспорт и продажба на кашони. Бихме ви посъветвали да се свържете с нас два-три дни преди планираната дата за нужната ви работа, по местене, нанасяне на вещи, превоз на мебели или друго.

Обещаваме ви, че с нас вие ще откриете по-доброто лице на хамалите и ще видите, че в София се работи и професионално. Ние сме тези, които гарантират за действията си и предлагат истински и интелигентен труд. Много наши колеги хамали се опитват да приличат на нас но запомнете Хамали София сме уникални с това, че клиентите ни познават и ни вярват, за което им благодарим. Опитайте от натуралният труд по товаро-разтоварване, което предлагат групите ни сформирани от здрави мъже, студенти, обучени носачи и шофьори, които днес излизат пред вас.

Пожелаваме ви да постигнете успехи с вашите нанасяния, премествания и товарни превози в столицата. Нашата компания ще направи всичко по силите си за да се почувствате доволни от избора си на хамали.
Очакваме въпросите ви на нашият телефон или електронна поща, които сме изписали в главната страница на сайта ни. Всичко добро и до нови срещи тук в блога за хамалски услуги и преместване на имущество.


Квалитетно преместване на багажи в София град

Представяме ви професионални възможности за преместване на багажи в София град със съдействието на нашият специализиран екип от хамали. Това с което сме специални е, че имаме на разположение чудесно сработен екип както и набор от технически възможности, които използваме при пренасяне на вещи от дома или офиса ви. Може би мнозина не знаят, че модерните хамалски услуги нямат абсолютно нищо общо с грубото мятане на опакованото ви имущество или леко неадекватните подвиквания между носачите, които работят за вас.

Днес Хамали София проповядват пълен набор от опции за съхранение и гарантиране сигурността на багажа ви по време на преместване. Вие ще получите транспортни услуги и здрава дисцлипина от поемането на вашата поръчка до нейният финал. В исторически план нашата бригада постигна добри резултати благодарение на фирмата, за която работим както и на перфектните ни колегиални взаимоотношения.

Ние сме хамали, строители, общи работници, хигиенисти и въобще всичко полезно на куп. Хамали София в нашият вариант на работната група ще се помни дълго време заради активната си помощ за домакинствата и бизнеса. От своя страна можем да кажем едно огромно БЛАГОДАРЯ за доверието на потребителите, които се обърнаха към нас и които до ден днешен посещават сайтът ни за да търсят по-добрите хамалски услуги за преместване и други дейности.

Обслужването си определяме като квалитетно тъй като е изпълнено със съдържание и желание от работниците ни да докажат подкрепата си в трудните моменти за обществото ни. Допълвайки тази картина с оргинални опции като транспортни услуги и опаковане ние спокойно можем да заявим, че сме фактори в столицата когато става дума за товаро-разтоварни възможности.

За да работим правилно е нужна и вашата подкрепа, вашето доверие и разбиране. Силно се надяваме, че точно Хамали София ще бъде изборът ви. Направете го когато желаете да получите наистина качествен труд от квалитетен обслужващ персонал за препятствията с вашето тежко имущество и багажи за пренос.


2012 Година стартира с успех за Хамали София

Посетителите на нашият сайт за товаро-разтоварни (хамалски) услуги отново ни използваха и откриха добър партньор в наше лице. Още в началото на годината всички наши хамали бяха ангажирани с дейности, като обхванахме по-голямата част от столицата. Както винаги най-търсени бяха нашите опции като транспортни услуги, с които да превозим закупени от нашите клиенти мебели и труда идващ от подготвените ни екипи за справяне с тежкото движимо имущество. Различните ни видове инструменти за вдигане на товар, пренос, качване в камиони и прочие са в основата на доброто ни представяне към всеки, който ни ангажира с работа.

Искаме да блогарим за доверието в нас и се надяваме все повече хора, които четат блога ни да използват професионални хамалски услуги по преместване именно от нас Хамали София бригадата с богата история и опит. Ние не се самоизтъкваме а просто разказваме живота ни на хамали през всичките години, в които действаме в столицата и не само в нея. Както знаете вие може да наемете услугите ни и към други точки в страната благодарение на партньорите ни.

За всеки, който ще ни ангажира със задачи от товаро-разтоварен характер общеаваме максимална производителност на наличният ни екип хамали, гарантирано добро обслужване спрямо осигуряването на транспортни услуги за товарни превози, опаковъчна дейност и складиране на имуществото ви.
Имаме грижата да отговорим на всеки, който иска допълнителна информация за цените и условията на заявки към бригадата така, че очакваме вашите позвънявания на дадените от нас моблилни телефони за връзка.

Искахме да споделим с вас нашият успех, който постигнахме още в началото на годината и с него да Ви провокираме да използвате нашата професия при нужда. Много столичани желаят да открият варианти за сигурно преместване на багажа си и ние сме тези, които могат да им го осигурят. Правим всичко по силите си за да се представим така както очаквате и смятаме, че до този момент не сме изневерили на нито един клиент. Желаем ви приятен ден.


Хамали София – работните дни до нова година

Хамали София очакват вашите поръчки дори и през оставащите три работни дни до Нова година. Ние не спираме да се грижим за вас нашите потребители защото знаем, че във всеки един момент може да се наложи да извършите преместване на вашият фирмен офис или дори на имущество от или за дома ви. Ще се радваме да докажем, че сме професионалисти точно в този период от време когато повечето фирми мислят за релакс и почивка. Едно от правилата, които имаме е да бъдем винаги от полза така името на нашите хамали ще бъде запомнено и надяваме се с добро.

Нито за миг не сме преставали да обработваме вашите заявки идващи по телефона или чрез електронна поща. Знаем как да помагаме с транспортни услуги, опаковане и всички други наши опции за по-добро преместване на движимо имущество. За наше щастие повечето коментари по адрес на Хамали София са положителни и ние благодарим на всички вас, които не спряха да ни търсят за тежките товаро-разтоварни нужди. Продължавайте да ни търсите и да използвате професионализма на бригадата ни и ние ще направим всичко според вашите желания и конкретни изисквания.

Имаме какво да дадем на хората и го правим с ум, ръце и голямо сърце. Тези от вас, които вече използваха силата на Хамали София знаят, че ние не даваме празни обещание и всяко обещание от нас е подплатено с действия. Разбирасе искаме да постигнем още много на ниво професионално преместване, опаковане и транспортни услуги и имаме план как да повдигнем производителността на услугите ни. Ако посещавате редовно нашият блог ще можете да се запознаете с всички нови неща от кухнята на хамалската ни бригада в столицата.

Ще напишем актуални новини за вас веднага след новогодишният празник така, че не пропускайте да разберете повече за това как момчетата ни решиха десетки потребителски задачи свързани с товаро-разтоварване. Остава да пожелаем здраве и весело изкарване на празниците, до нови срещи.


Истинските хамали в столицата

Има много и различни групи от работници, които с гордост се тупат в гърдите заявявайки на всеослушание ние сме хамали дайте ни да носим тежко. Ето защо професионалният екип на Хамали София иска да се разграничи от подобни сухи твъдения и да предложи качествена работа от млад и специализиран екип занимаващ се товаро-разтоварване. Днес ние ще се опитаме да ви помогнем да разпознаете истинските хамали в столицата като по този начин смятаме, че ще защитим имуществото ви и вашите пари. Надяваме се да прочетете внимателно статията и да си дадете сметка, на кой поверявате ценностите си когато ги премествате.

Десетки хиляди са потребителите на хамалски услуги, ние не сме статистическа агенция и не можем да кажем точният им брой но работата с преместване на багажи, тежък товар като строителни материали, сейфове и каси и т.н. не свършва. Не минава ден, в който някоя фирма да повика товаро-разтоварачи за помощ при пренос на мебели и техника, различни видове подреждане на кабинетите, работа по почистване на дадени помещения и прочие. Истинските хамалски услуги са тези, които могат да предоставят на частните лица и на компаниите пълен набор от транспортни услуги, опаковане, пренос и складиране.

Хамали София сме една от най-известните бригади с може би топ партньори в бранша наричан Хамалогия, товаро-разтоварване и подобни. Можем да ви предложим преместване със 100% качество, което ще бъде извършено от опитни момчета, някои от тях хамали студенти обучени в тънкостите на труда, който извършваме. Перфектната ни техническа база, възможността да ви предоставим опаковки, машини за опаковане на движимото ви имущество, различни товарни коли и склад са достатъчно красноречиви фактори за нашата сериозност.

Истинските хамали са работниците знаещи как да боравят с най-милите за вас неща, вещи носещи ви красиви спомени, товари необходими за това да просъществува вашето работно място, опаковани продукти за търговският ви склад и много други. Надяваме се, че ще ни поканите да рабтоим за вас очакваме заявките ви на нашите адреси в София.