Делови отношения между фирми и хамали

Делови отношения между фирми и хамали

Поради големият интерес за дългосрочни отношения на фирми искащи да отворят офиси в цялата ни страна и хамалските услуги, които ние предлагаме решихме да напишем допълнителни подробности относно, действията на нашите хамали. Освен за фирми същите практики са достъпни и за стандартните потребители така, че просто се свържете с нас при нужда.

Приемане на заявка, планиране, сключване на договор

Най-напред е нужно да дойдете при нас и да заяите, че искате да подпишем договор включващ работа от нашите хамали в период. Това естествено се налага, ако жеалете за по-дълъг срок от време ни да преместваме ваши строителни материали и офис техника по различни клонове, които сте отворили в България. Останалите стъпки са както за юридическите, така и за физическите лица, те са чисто и просто запознанство с вашите намерения при срещата ни, вероятно използване на оглед на имущество и не на последно място сключване на договор, когато се зазпознаете с условията, които ще ви предложим, цените и всичко останало.

За отношението ни с търговските дружества

Винаги сме насреща за да помогнем като осигуряваме всичко необходимо за вашето преместване на офис, вклюваме в това число транспорт (камион или бус), опаковане (кашони), екип от хамали (бройка според намеренията ви) и всичко това ще действа като един общ пакет, където ви е необходимо. Завършека на труда ни ще настъпи тогава, когато се убедим, че сте доволен от положеното ни старание и се уверите, че вашето имущество е здраво и във вида който го познавате. Ако сме договорили отношения за продължителна работа и на други ваши обекти, започваме със следващият отбелязан в нашата „товарна карта“ като се захващаме без да се бавим с обработката му.

Останалите въпроси

Ще очакваме да ни зададете лично при вярваме бъдещите ни срещи. Възползвайте се от доказаните хамалски услуги в София и останалата част от България, заедно с нас и сайта ни ХалалиБГ.КОМ добрият избор на товаро-разтоварване.