Хамали в зимна София

Хамали в зимна София

В очакване на първия сняг Хамали София започнаха здрава подготовка за работа през зимния сезон. Освен всички камиони, товарни бусове и ремаркета ние извадихме лопатите, въжетата, веригите и разбивачите на лед за да сме готови да реагираме във всякакви условия. Знаем, че в столицата работата не свършва като именно за след около две седмици се очаква преместване на офис в известен квартал.
Нормално е да напрвим съответните приготовления тъй като понякога снега ни изненадва а клиентите не обичат да чакат.

Погрижихме се да извадим цели си наличен потенциал от хамали и транспорт, които ще се подготвят за трескава работа през следващите четири мразовите месеца до Март. Не се планира увеличение на цените на предлаганите до момента хамалски услуги като превоз на багажи, пакетиране на стока, продажба на кашони и други. Всички наши оферти се запазват като за повече информация може да позвъните на нашите консултанти.

Новините от Хамали София са, че скоро започваме да градим още по-стабилен колектив от млади момчета, включително и студенти, които да работят по преместване на имущество, транспорт и други дейности развите от фирмата. Безспорно с подкрепата на нашите партньори смятаме, че ще се представим отлично дори и при минусовите градуски зимно време. Както много от вас се увериха ние не се плашим от природата и прилагаме професионализма ни така, че да угодим на всичките ви изисквания.

Можете да ни видите в действие след като се свържете с нас и подадете поръчка за преместване и превоз на багажи, стоки и тъй нататък. Споделете колко тежи имуществото ви и какво представлява, ако не сте сигурни ние ще изпратим човек, който да направи предварителен оглед за да установи какви камиони ще бъдат използвани. Не чакайте последния момент а потърсете хамалите ни още сега. Ноември върви към края си и снежко няма да чака още много дълго за да затрупа столицата ни.


Хамали София към клиентите : Заповядайте при нас

Здравейте и добре дошли в фирмата за товарно-разтоварни услуги Хамали София. Всички нови потребители, които посетиха блога ни през месец Септември пожелаха да работим за различни обекти в столицата като преместваме материали, стоки и предмети от домове и офиси. Разбира се ние като една стабилна организация приехме всички заявки и ги отработихме в обещаните от нас срокове.
Факта, че ние сме една от най-добрите бригади за хамалски услуги в столицата идва и заради партньорството с известни фирми в бранша.

Днес ние можем да предложим кашони, опаковане, транспортни услуги с камиони и бусове за всеки столичен квартал. Хамали София сме буквално навсякъде. Често биваме наемани да пренасяме различни уреди и вещи в различни блокове и сгради. Също така помагаме и на много магазини да отворят вратите си като използват наши камиони за докарване на стока от складовете им. Въобще всичко при нас е на европейско ниво, което и вие може да използвате при нужда.

Добре дошли казваме и на всички, които искат да преместят багажа си извън района на София за тях ние им предлагаме сайта на партноьрите ни виж тук и да наоравят своите конкретни поръчки за превоз и преместване на имущество в друг български град. Качеството е гарантирано и не случайно ние сме публикували адреса на нашите колеги и приятели в нашия професионален блог за хамалски услуги.

Онлайн присъствието ни ви дава шанс да откриете всичко за нашата дейност, това което ви предлагаме като продукт и разбира се цените на услугите ни както следва товарно-разтоварни, опаковъчни, транспортни и така нататък. Ако имате някакви запитвания или забележки може да ги направите като ни се обадите на дадените телефони за връзка. Назначили хора, които да комуникират с вас и да приемат поръчките ви по всяко време на денонощието.

На всички, които ни се обадиха през Септември месец за да поръчат услуги от Хамали София ние благодарим и се радваме, че работихме във ваш интерес. Готови сме отново да се притечем на помощ ако имате нужда от преместване на тежки вещи, хамалска помощ при обзавеждане, доставка на стоки, опаковане на имущество или друга от описаните в сайта ни възможности. Всичко това на една специална цена за най-редовните клиенти.

Следващата седмица очаквайте още новини от екипа ни и как се справихме с последната работа от месеца. Есента идва мощно но ние сме се приготвили да я посрещнем и ще работим още по-енергично за да покажем, че сме отговорни хамали и да затвърдим тезата, че сме достойни за избора на столичани.
Обадете ни се за да направите поръчки за носене и пренасяне още днес ние сме на ваше разположение.


Какво ново при Хамали София

Нашата фирма обслужва преноса на всякакви материали за София и София Окръг като ви представяме достъпни цени на транспорт, опаковъчни материали и товаро-разтоварно обслужване. Решихме да водим този блог за да ви консултираме с промяната на цените, новите оферти и въобще интересното при Хамали София. Много наши клиенти изказаха благодарности заради това, че ги запознаваме с всичко, кето се случва с хамалските услуги в столицата и това ни стимулира да продължим да пишем новини за вас.

Днес например ще ви занеимаем с офертите за преместване на обемни вещи от дома ви към друг адрес и съответнице цени на нашите хамали срещу, които извършваме тежката работата. В сайта сме упоменали цифрите за всяка наша услуга като започнете от ръчното пренасяне на хладилници, тежки телевизори, перални машини и се стигне чак до махагонови мебели, които са истинско изпитание за всеки носач.

Първото, което ще ви направи впечатление е, че ние не търсим някакви огромни пари за изпълнение на предвидените в сайта хамалски услуги за преместване на обемни вещи. Даже напротив. Постарахме се да създадем оферти, които да са по джоба на всеки домакин или собственик на офис. Знаем, че кризата повлия относнително на не малка част от обществото и дори ние като хамали усетихме негативното и въздействие във финансов аспект.

Продължаваме да не разбираме хората, които имат нужда от помощ при тежки премествания но вярвайки в слухове за баснословни цени не искат да наемат мъже за яката работа и разчитат на собствените си сили. Искаме да ви кажем, че никакви пари не струват колкото здравето ви и е по-добре да видите офертите на Хамали София или друга компания и чак тогава да прецените дали те са по джоба ви или напротив.

Новото при нас в общи линии касае именно цените. Те са непокътнати и всеки, който поне веднъж е разчитал на нашето сътрудничество знае, че работим бързо и професионално давайки ви всичко необходимо като транспорт, опаковане, опаковки и носене на тежко до всяка столична точка. Чувствайте се поканени да употребите нашите хамалски услуги на топ цени само този месец.


Хамали София по-модерните хамалски услуги

Тук в нашата фирма Хамали София цари разбирателство между работниците и дисциплина подхождащата на западноевропейските фирми за хамалски услуги и транспорт. Ние предлагаме на клиентите качествено и бързо обслужване. Редом с добрите практики в хамалската професия като монтаж и демонтаж на мебели, ние ви даваме спокойствието при преместване на имуществото ви гарантирайки нашата работа чрез подписване на договор. Малко фирми, които предлагат хамали могат да се похвалят с толкова добре създадена база включваща автопарк, склад с денонощна охрана, опаковъчни материали и инструменти.

Това лято ние Хамали София извърихме хиляди посещение в домове и офиси като премествахме и доставяхме различни материали. Опаковахме стоки в нашите фирмени кашони и ги складирахме. Днес столичани в наше лице виждат истински помощник, който да им помогне когато се появи проблем с носене на тежки предмети, превоз на материали и опаковане. Напредвайки в товаро-разтоварния сектор ние предлагаме съвременни методи за пренасяне на вещи с електронни повдигачи, товарни бусове оборудвани с GPS системи, камиони с падащ борд и други полезни неща.

Заедно с всички тези методи за подобряване на предлаганите от фирмата хамалски услуги ние гледаме да намаляваме цените. Хамали София е една от организациите, в които работят студенти на непълен работен ден като цените, които взимаме за преместване на дома, офиса, вилата са едни от най-ниските в България. Използването на нашия товарен транспорт също е срещу достъпна цифра като някои от нашите конкуренти взимат два пъти повече пари на километър превоз.

Така обединявайки добри възможности за пренасяне на тежки материали, транспорт, опаковане, продажба на кашони и всички останали услуги плюс достъпните цени ние имаме претенцията за най-добрите столични хамали. Естествено имаме достойни конкуренти, които се трудят неуморно за да товарят и разтоварват. Един наш анализ на работата показва, че нашите студенти и ветерани са добре познати в столицата и са почти ежеседмично търсени за работа.

Ако сте от друг град ние ви препоръчваме да наемете нашите партньори хамали в цялата страна. Същите качествени услуги ще можете да поръчате в по-големите градове като Варна, Бургас, Пловдив, Русе и други части от България. Не трябва да се забравя, че ние предлагаме и дългосрочен абонамент за работа по дадени обекти. Ще се радваме ако успеем да ви помогнем с настоящите ви задачи, така както направихме за десетки хиляди Българи.

Винаги знайте, че в София и цяла България съществуват професионални хамали и транспорт, който може да заявите още на момента. Запишете нашия сайт сред любимите си и ни използвайте винаги когато пожелаете. Всички новини от фирмата ще четете тук в блога като се надяваме да можем да ви зарадваме с още по-ниски цени и специални изненади за редовните ни клиенти.


Хамали София в златната среда

Много Български хамали могат да си мечтаят да стигнат развитието на студентите работещи в бригадата Хамали от София. Разбира се това не е начин да се похвалим а факт, който е подплатен със сериозни доказателства за нашите възможности приложени за хиляди домове, офиси и институции. Кой ако не Хамали София ще ви предложи пълен комплект хамалски услуги по обслужване на вашите багажи, тежки материали като каси, сейфове и други подобни.

Освен стандартното обслужване по носене и транспорт ние ви даваме и нещо много повече. Нашите хамали биха складирали стоките ви в наш частен склад, който отдаваме под наем. Помещението се охранява от специализирана фирма и не крие рискове за ползвателите. В случай, че искате да намерите временно обежище за различните видове опаковани продукти то ние ви предлагаме най-точния начин да постигнете желанията си.

В блога ни ние винаги сме дискутирали темата с какво Хамали София можем да бъдем полезни за вас и ето, че днес е поредният ден за да обобщим функциите на фирмата ни в асоциация с добро партньорство от сигурни и известни товаро-разтоварачи в страната. Последните могат да ви предложат преместване на товари и извън столицата, като можете да имате пълна увереност в положителния краен резултат.

Работа в столични квартали

Хамали София имаме възможността да извършваме товарни превози като предлагаме 100% качество на транспортни услуги за столичните квартали. Ние сме опознали най-различни райони и имаме ясната представа за всеки един паркинг, блок и маршрут в София. Ваша е преценката дали ви трябва товарен транспорт, или ще потърсите услуги от отдела ни за товаро-разтоварачи като приложите ваши бусове и камиони.

Както и да постъпите можете да бъдете спокойни, че трудовия процес на Хамали София ще завърши с така желания успех за вашето преместване, нанасяне или складиране на материали колкото и тежки да са те. Очакваме да ни потърсите в удобен за вас момент и обещаваме, че ще отговорим на това, което сме упоменали в сайта и блога ни.

С уважение – Отдел „ Хамали София”


Хамали София се връщат на сцената

След кратък застой ние момчетата на Хамали София отново тръгваме на работа. Макар странните хрумвания на световната търсачка Google да деиндексира нашия сайт ние продължаваме да представяме най-новите оферти от нашата бригада съставена от хамали студенти и млади Български мъже търсещи професионална реализация в сигурна фирма за товаро-разтоварване предлагаща работа за носачи, шофьори, опаковчици и други. При нас нещата се случват динамично и ние знаем какво трябва да направим във всеки един момент.

До сега се занимавахме с транспортни и хамалски услуги в София като днес ние сме стигнали необходимото виско ниво в професионален аспект. Камионите на Хамали София не се спират от движение тъй като винаги имаме клиенти, които се интересуват от преместване и нанасяне на имущество в централната част на столицата или по различните квартали. Приканваме и вас новите посетители да се възползвате от добрите цени, на които работим. Ако пък не сте запознати с дейността ни то този блог е едно много добро място, от което да получите необходимата ви информация за дейността, която развиваме.

Нашата добре обучена бригада от хамали студенти в София ще продължи да обслужва вашите поръчки и през вече активния летен сезон ще ви предложим още по-добри условия за ползване на нашите опции. Цените не са завишени макар и тежките кризисни времена. Ако търсите конкретна оферта за преместване на имущество то можете да се свържете с нас и да ни обясните нуждите си за пренос на мебели, техника и всякакъв вид вещи за дома и офиса. Даваме ви гаранция, че няма да изневерим на избора ви.

Ако търсите здрави и млади момчета, които да работят с пълни сили за пренасяне на тежко, ако нямате необходимия товарен транспорт или сте разочаровани от поредната измислена фирма за хамали то е време да обърнете внимание на Хамали София по-добрата бригада за товаро-разтоварни услуги в столицата. Ще очакваме обратна връзка а до като я осъществим ви пожелаваме всичко най-добро!

Хамали София - преместване и транспорт в София

Хамали София - преместване и транспорт в София


Хамали през нощта

Хамали София работим и през нощта в полза на многобройните фирми, които се занимават с кетъринг. Ние сме посещавали доста обекти в София след концерти, празненства и културни мероприятия като е имало доста работа за екипа ни. Разбира се, нощтният труд на нашите хамали излиза малко по-скъпо като конкретна оферта ще ви предложим след като разберем каква е задачата, която ще ни дадете.
Обикновенно ние пренасяме техническо оборудване за концертни зали, мебели и други като ги връщаме по съответните складове и хангари.

Извършените хамалски услуги през нощта са с добавен товарен транспорт, който може да стигне до всяка точка от столицата. Ако имате нужда от почистване на салони и подреждане екипът ни ще се занимае и с тази работа и то на прилична цена. Добавяме възможност по опаковане на имуществото ви в кашони и чували. Повече за поръчкта на опаковки вижте на главната страница в сайът ни Хамали София.
Тарифите се определят на база поръчани от клиента услуги като вие можете да избирате дали да наемете нашите носачи или ще се задоволите само с предложените транспортни услуги.

Освен през нощта столичният ни екип за хамалски услуги може да поеме извънредни поръчки за преместване в почивните дни (Събота и Неделя). Можем да обсъдим вашите заявки след като ни се обадите и ни запознаете с подробностите около желанието ви да пренасяме и транспортираме тежки стоки и материали през уикенда. Ние разполагаме с развита база предлагаща транспорт за багажи от един до двадесет тона. Цените на предложените от фирмата транспортни услуги се определят възоснова на разстоянието, което ще пропътуваме.

Запомнете през деня или нощта Хамали София ще помагаме за нещата, с които неможе да се справите сами. Носим и пренасмяе мебели, техника и аксесоари за домове, офиси, институции. Ние сме вашият избор за хамали в столицата винаги интелигентни и готови за тежък труд. Нямаме търпение да се захванем със следващото предизвикателство. Очакваме въпроси, поръчки и коментари. Благодарим за отделеното време и довиждане.


Хамали София – Честит ден на труда

Здравейте Българи, днес ще си позволим да ви честитим денят на труда защото той е знаков за нашата професия. За изминалият месец Април ние Хамали София поехме над петдесет поръчки за работа в столицата. Повечето клиенти ни търсиха за преместване на вещи и мебели от апартаменти като някои просто смениха квартирата си а други пък се нанесоха в нови домове. Нашита хамали пренасяха канапета, кухненски мебели, гарнитури за хол, спални и други подобни. Снабдихме поръчителите с товарен траспорт и дори опаковахме част от имуществото им.

Влезнахме в Май месец където запретваме ръкави и сме готови да работим още по здраво за да покажем, че сме една от най-добре развитите бригади за хамалски услуги в нашата столица София. Както знаете при нас работят хамали студенти здрави и мъжки момчета, които минаха през специална подготовка за да станат днес професионални товаро-разтоварачи и да се занимават с вашите поръчки.
Хамали София не е просто поредната фирма а сме един уникално сработен екип, който с труд и много силни нерви доказа, че може да се справи и с най-големите предизвикателства при пренасяне на тежко.

Днес съвсем символично Хамали София отбелязваме денят на труда защото през всичките години, в които работихме за вашите интереси смятаме, че трябва да има поне един ден, в който и ние да вдигнем наздравица. Казваме едно голямо Благодаря на всички вас, които наеха нашите хамали студенти или транспортни услуги като ви обещаваме, че ще продължим да се развиваме по възможно най-добрият начин. Използвайте нашите хамалски услуги и бъдете сигурни, в това че от нас ще срещнете сериозно и интелигентно отношение.

Отиваме да празнуваме и ви каним да посещавате блогът ни за да прочетете всички новини за нас и партньорите. Смятаме, че информирайки ви за съвременното товаро-разтоварване ние ви помагаме по-бързо да разрешите проблемите си свързани с преместване на тежко в страната. Довиждане до следващата статия, желаем ви успех!


Хамали София с отлична база за опаковане и транспорт

Редовно нашият труд се свързва с доставки и товаро-разтоварване на стоки и имущество или пък преместване на такива. Вие можете да ангажирате нашата група да работи дългосрочно по конкретните ви нужди като ние ще ви предоставим отлична ораганизация на работници и транспорт за нуждите ви.
Не става въпрос за поредното пренасяне на багажи а за професионални хамалски услуги, които биха могли да включват и допълнителни екстри като електрокари, мотокари, ръчни повдигачи и други подобни.

Изградихме името си в продължение на години и днес Хамали София са на едно доказано високо ниво. Нашата бригада се използва ежеседмично за всякакви тежки занимания по пренасяне, превоз и опаковане на имущество като ние оставаме едни от най-добрите в столицта факт, който дори и част от конкурентите ни признават. Естествено в нашата професия няма сблъсък на интереси тъй като сме хамали и призванието ни е да помагаме на обществото. Парите са само една малка част от това, което релано искаме и трябва да постигнем защото Хамали София правим всичко възможно за да се представим по Европейски както и трябва.

Извървяхме доста дълъг път, в който успяхме да предложим хамалски услуги на много фирми и домакинства, които желаят да бъдат преместени или пък да им помогнем с нанасяне на нови вещи и мебели. За да станат нещата максимално лесни и достъпни прибавихме опцията опаковане, която ви помага да съхраните стока и материали когато те биват обект на товарен превоз. Не трябва да се пренебрегва и нашият добре издържан автопарк предлагащ транспорт за цяла София включващ различни камиони, които могат да поемат леки и тежки товари.

Предоставяме всички нужни вам опаковки като кашони и картонени кутии, опаковъчни материали стреч фолио, опаковъчна хартия, чували и много други. Тези наши услуги за опаковане във взаимодействие с подготвеният ни транспорт ще доведат до вашето напълно безопасно преместване на имуществото от вкъщи или от работата. Но не спираме до тук. Цените са достъпни, комуникацията с нас лесна и като десерт е нашият сайт както и блога, в който пишем.

Посещавайки ни вие освен, че ще можете да влезете в диалог с нас и да поръчате хамалски услуги, ще прочетете за развитието на Хамали София и нашите партньори. Няма да сбъркате и ако поръчате абонаментни действия от нашите хамали за по-дълъг срок. Даваме всичко за вас в сферата свързана с пренасяне на тежка собственост и очакваме да ни потърсите при нужда.


Истински хамали в София

Христос Воскресе драги приятели!

Да бъдеш истински хамалин и да се занимаваш с товаро-разтоварване е наистина доста отговорно като професия. Всеки, който е тръгнал да се занимава с тежък физически труд осъзнава какъв път поема и с какво трябва да се пребори в живота си. За щастие на хората търсещи сътрудничество при преместване на товари в София ние предлагаме обучен екип, който може да се справи с всякакви трудни за носене материали от дом, офис, корпорация или държавна институция.

Това, което прави работата на хамалите сложна е, че понякога ние стоим на колене за да приемаме куфари, сакове, кашони и прочие. Натоварването на един камион, който трябва да се отправи към посоченият от вас адрес в точно определен час също е сериозно изпитание, което ние приемаме. Ние ще изпипаме всичко както сме обещали от опаковане през товаро-разтоварване и товарен превоз.
За разлика от много хамали ние използваме по-модерни похвати в работата си като инструменти и методи за пренасяне на тежко. Хамали София е бригада, която демонстрира бъдещето развитие на хамалски услуги в столицата, които можете да наемете още сега.

Ние твърдим, че сме истински хамали защото представяме натурален труд като разчитаме на мускули, интелигентност и качество при работата ни с клиенти. Всяко преместване на вашите багажи бива постигнато чрез дългогодишните ни занимания в сферата опериране с товари, складиране и опаковане.
Хамали е определение за работни хора, хора готови на всичко за да успеят с вашето преместване на багаж без никаква опасност за ценните предмети от дома или фирмата ви.

Никога не отказваме тежки поръчки като съумяваме да пренасяме тежки пиана, рояли, каси, сейфове и други подобни материали. Имаме техника, имаме необходимият транспорт и най-вече знаем как да ви предоставим уникалните си услуги. За да ни използвате при предстоящите ви тежки задачи е достатъчно да следвате дадените от нас телефонни номера, чрез които ще остановим пряка връзка.
Хамали София поемаме работа във всяка точка на столицата, междуквартални преноси на тежки багажи, предоставяне на опаковъчни материали за фирмените ви складове или за битови нужди както и още много полезни неща.

Вашите отзиви и предложения относно товаро-разтоварната дейност развита с марката Хамали София можете да изпращате на нашата електронна поща. Ще се радваме да ви бъдем полезни с всичко, което касае нашите професионални предложения. Всичко добро и до нови срещи.