Хамали София вашата победа над тежкото

Хамали София вашата победа над тежкото

В многото случаи при, които биват наемани хамали обществото търси помощ тъй като не успява да се справи с тежестта на различни видове вещи и материали. Освен липсата на чисто физически възможности хората желаят оборудван транспорт, опаковъчни материали за багажите си и момчета, които знаят как да свършат работата без риск за имуществото, което ще се пренася. Хамали София е фирма, която натрупа опит през годините и работи на различни видове обекти и за различни нужди по преместване и носене на тежко. Интересен факт за всички вас може би е, че нашите работници са предимно хамали студенти, млади и амбициозни да се трудят до полседната капка пот за да постигнат качеството, което търсите.

Ежемесечно ние Хамали София помагаме на за преместване на офиси в центъра на столицата и различните квартали. Клиентите търсят нашите услуги за опаковане на багажи, демонтаж и монтаж и превоз до различни адреси. Сред клиентите ни са различни банки, магазини за облекло и хранителни стоки, адвокатски кантори и други бизнес кабинети. За тях ние предложихме кашони, стреч фолио, чували от найлон и сезал, картонени кутии и опаковки. Транспортирахме мебелите и стоките чрез нашите камиони и бусове и подредихме складовете както ни бе поръчано.

Силно се надяваме, че и вие ще изпробвате сръчността на нашите студенти хамали, които ще осигурят необходимия ви комфорт при нанасяне или преместване. Не искаме да пропуснем факта, че ние работим на пълен работен ден като дори се случва да поемаме и нощни поръчки за пренасяне на материал, кетъринг и други подобни. Достатъчно е да позвъните на телефоните в сайта на Хамали София и да уговорите удобен за вас час, в които да ви посетим за предварителния оглед на вашето имущество.

Наш екип ще дойде за да провери какъв е вида на стоките, които нашите хамали студенти ще преместват. Ще съставим товарителен лист и ще ви дадем точен ден и час, в който ще бъдете посетени от товаро-разтоварачите. Предоставяме ви и възможноста за предварително опаковане на вещи, използване на фирмен склад и транспорт до всяка точка в София. За повече информация се обадете или пишете на нашия Имейл адрес.

Благодарим на всички, които прочетоха фирмените ни публикации и се свързаха с нас за да им помогнем. Както вече разбрахте Хамали София е вашата победа над тежкото и то срещу една наистина допустима цена.


Хамали София се връщат на сцената

След кратък застой ние момчетата на Хамали София отново тръгваме на работа. Макар странните хрумвания на световната търсачка Google да деиндексира нашия сайт ние продължаваме да представяме най-новите оферти от нашата бригада съставена от хамали студенти и млади Български мъже търсещи професионална реализация в сигурна фирма за товаро-разтоварване предлагаща работа за носачи, шофьори, опаковчици и други. При нас нещата се случват динамично и ние знаем какво трябва да направим във всеки един момент.

До сега се занимавахме с транспортни и хамалски услуги в София като днес ние сме стигнали необходимото виско ниво в професионален аспект. Камионите на Хамали София не се спират от движение тъй като винаги имаме клиенти, които се интересуват от преместване и нанасяне на имущество в централната част на столицата или по различните квартали. Приканваме и вас новите посетители да се възползвате от добрите цени, на които работим. Ако пък не сте запознати с дейността ни то този блог е едно много добро място, от което да получите необходимата ви информация за дейността, която развиваме.

Нашата добре обучена бригада от хамали студенти в София ще продължи да обслужва вашите поръчки и през вече активния летен сезон ще ви предложим още по-добри условия за ползване на нашите опции. Цените не са завишени макар и тежките кризисни времена. Ако търсите конкретна оферта за преместване на имущество то можете да се свържете с нас и да ни обясните нуждите си за пренос на мебели, техника и всякакъв вид вещи за дома и офиса. Даваме ви гаранция, че няма да изневерим на избора ви.

Ако търсите здрави и млади момчета, които да работят с пълни сили за пренасяне на тежко, ако нямате необходимия товарен транспорт или сте разочаровани от поредната измислена фирма за хамали то е време да обърнете внимание на Хамали София по-добрата бригада за товаро-разтоварни услуги в столицата. Ще очакваме обратна връзка а до като я осъществим ви пожелаваме всичко най-добро!

Хамали София - преместване и транспорт в София

Хамали София - преместване и транспорт в София


Хамали София – Честит ден на труда

Здравейте Българи, днес ще си позволим да ви честитим денят на труда защото той е знаков за нашата професия. За изминалият месец Април ние Хамали София поехме над петдесет поръчки за работа в столицата. Повечето клиенти ни търсиха за преместване на вещи и мебели от апартаменти като някои просто смениха квартирата си а други пък се нанесоха в нови домове. Нашита хамали пренасяха канапета, кухненски мебели, гарнитури за хол, спални и други подобни. Снабдихме поръчителите с товарен траспорт и дори опаковахме част от имуществото им.

Влезнахме в Май месец където запретваме ръкави и сме готови да работим още по здраво за да покажем, че сме една от най-добре развитите бригади за хамалски услуги в нашата столица София. Както знаете при нас работят хамали студенти здрави и мъжки момчета, които минаха през специална подготовка за да станат днес професионални товаро-разтоварачи и да се занимават с вашите поръчки.
Хамали София не е просто поредната фирма а сме един уникално сработен екип, който с труд и много силни нерви доказа, че може да се справи и с най-големите предизвикателства при пренасяне на тежко.

Днес съвсем символично Хамали София отбелязваме денят на труда защото през всичките години, в които работихме за вашите интереси смятаме, че трябва да има поне един ден, в който и ние да вдигнем наздравица. Казваме едно голямо Благодаря на всички вас, които наеха нашите хамали студенти или транспортни услуги като ви обещаваме, че ще продължим да се развиваме по възможно най-добрият начин. Използвайте нашите хамалски услуги и бъдете сигурни, в това че от нас ще срещнете сериозно и интелигентно отношение.

Отиваме да празнуваме и ви каним да посещавате блогът ни за да прочетете всички новини за нас и партньорите. Смятаме, че информирайки ви за съвременното товаро-разтоварване ние ви помагаме по-бързо да разрешите проблемите си свързани с преместване на тежко в страната. Довиждане до следващата статия, желаем ви успех!


Хамали София към новите клиенти : Приветстваме ви с добре дошли

Приветстваме ви с добре дошли в блогът на Хамали София където сме публикували информация за хамалски услуги извършвани от студенти. Ние предлагаме пренасяне на тежко имущество и опаковане на вещи тук в столицата ни като гарантираме за качестевото на нашите предложения. Освен хамали ние разполагаме с тежкотоварен и лекотoварен превоз за вашите материали, които са обект на нанасяне или преместване в София.

Случва се в определени моменти най-вече след лятната ваканция и отпуск да извършим подновяване на дома, вилата, кабинетът или търговският ни обект, който стопанисваме като изискваме прецизност за най-важните начинания спрямо имуществото си. Хамали София и добре подготвеният ни товаро-разтоварен екип предлагаме на вас потребителите пълно обслужване от квалифицирани кадри, на които можете да се доверите напълно. Преместване на товар в София е задача, която трябва да бъде изпълнена от добре подготвени работници можещи да поемат отговорността за взаимодействие с ценни багажи и предмети. До момента ние сме поели адреси в над петнадесет столични квартала и сме отработили всяка една заявка било то фирмена или идваща от домакинствата.

В нашата бригада съществува добра бройка хамали студенти, които изпъкват със своята енергия и желание да предложат най-доброто от себе си. Вие със сигурност ще забележите тяхните качества стига да ги поръчате за изпълнения на предстоящите ви задачи. Хамали София имаме практиката да предлагаме само гарантирани хамалски услуги по преместване на багажи и никога не бихме изневерили на принципите си. Опитваме се да даваме стойностни оферти както за битови така и корпоративни нужди и смятаме, че сме успяли да докажем способностите си.

Това, е което искахме да напишем относно тези, които за пръв път посещават блога Хамали София. Вярваме, че ще ви бъдем полезни с нашите модерни и практични товаро-разтоварни опции. Търсете ни на изписаните в сайта адреси и използвайте телефонните ни номера за поръчки. Пожелаваме ви хубав ден и ще се видим отново в най-скоро време.


Хамали студенти в основата на тежкият труд

Хамали София са млади момчета голяма част от тях студенти, които намериха работа в една доказано качествена бригада каквато представляваме ние столичните товаро-разтоварачи и макар и тези наши думи да ви звучат нескромно те са подплатени с хиляди доказателства. Работата на нашите хамали в София остана забелязана от мнозина представители на различни домакинства и на бизнеса като към актуаната дата ние нямаме забелжеки особено такива, които заслужават коментар в персоналният ни блог.

Когато използвате трудът на младият колектив от Хамали много, от които студенти вие знаете, че ще получите енергичен труд от здрави ръце и ловък ум. Студентите, които работят при нас знаят как да извършат всяко едно преместване, опаковане, транспортиране като всичко това научиха благодарение на курса, който преминават при постъпление между редиците на столичните оператори за товари и багажи.Бъдещето на младите мъже даващи всичко от себе си за да покажат любов към професията и старание тя да стане още по-достойна и важна в страната ни е гарантирано. Хамалите студенти са задружни те си помагат по най-добрият начин като изваждат максималният капацитет на възможностите си.  Всички стъпки на екипите ни са координирани от ветераните сред отбора носачи, превозвачи и специалисти по опаковане, което ви дава пълна гараниця за достоверноста на уникланите ни действия.

Едно преместване бива стойностно когато е направено от хора обичащи работата си, ние сме точно такива и ще ви го покажем ако ни изберете за необходимата ви работа. Веднага след като сте поръчали хамалски услуги от столичните студенти работещи към нас ще почувствате как те придобиват една нова осанка, погледът ще бъде друг и ще разберете защо ние сме една от най-търсените бригади.
Самият факт, че сме сплотени и се подкрепяме помежду си може да ви даде светлина относно изграденият ни авторитет.Пожелайте товарен труд в София и го получете на супер цени само при нас. Вижте и всички останали оферти, статии и новини от нас в блогът като това ще е един добър старт за бъдещите ви амбиции да наемте хамали за преместванията ви.


хамали софия

дравейте,
интересувам се какво ще ми струва
пренасяне на мебели от жилищен блок с товарен асансьор на половин етаж от асансьора до паркинга пред блока и на 38 км. извън София, с разтоварване в гараж.
Става дума за следните мебели:
печка,пералня, библиотека (1.20/0.30/1.20 м),
ракла (1.20/0.30/1.20 м),
салонна масичка (0.60/0.90)
кухненски шкафове СКШ (0.90/0.30/0.90)- 2 бр.
кухненска маса (0.80/1.20)- разглобена
бюфет (2.10/0.60/1.10) – разглобен;
канапе (2.10/0.80) – разглобено;
секционен гардероб (0.90/0.60/2.00) – разглобен
пружини за легла – 2 бр.;
дюшеци – 2 бр.
дъски (0.50/2.00) – 4 бр.

Очаквам Вашия отговор:
Христова


Хамали софия

   Хамали и хамалски услуго от хамали София

   kolko ste struwa premestwane na hladilnik, wisok ok. 1,50 m, ot Iaponsko posolstwo do Ow4a kupel – bul. Montewideo. I w dwete sgradi ima asansor. Stanewa

 

Zdraveyte,
Iskam da napravia zapitvane: stava vapros za sekciq(golqma), koqto trqbva da se prenese ot ul. Rozova dolina 6 do Nadejda, 334bl. Vkliuchitelno i kachvaneto i do apartamenta, t.e. ne samo transporta. V ramkite na kolko leva shte mi struva uslugata, imate li vazmojnost da izvarshite transporta sled 18h ponedelnik ili vtornik…

Ochakvam Vashiat otgovor.

Pozdravi,

Здравейте!

Бих искала да ме ориентирате в цената за пренасяне на квартира със следните параметри:
– най-тежките неща са пералня, спалня с матрак и TV
– останалият багаж – сакове, кашони – ориентировъчно за бус /като маршрутките/
– разстоянието е малко – 15-20 мин. пеш, на „Стамболийски“
– началният адрес е 2-ри етаж без асансьор, крайния е с товарен такъв

Предварително благодаря,