Хамали София към клиентите : Заповядайте при нас

Хамали София към клиентите : Заповядайте при нас

Здравейте и добре дошли в фирмата за товарно-разтоварни услуги Хамали София. Всички нови потребители, които посетиха блога ни през месец Септември пожелаха да работим за различни обекти в столицата като преместваме материали, стоки и предмети от домове и офиси. Разбира се ние като една стабилна организация приехме всички заявки и ги отработихме в обещаните от нас срокове.
Факта, че ние сме една от най-добрите бригади за хамалски услуги в столицата идва и заради партньорството с известни фирми в бранша.

Днес ние можем да предложим кашони, опаковане, транспортни услуги с камиони и бусове за всеки столичен квартал. Хамали София сме буквално навсякъде. Често биваме наемани да пренасяме различни уреди и вещи в различни блокове и сгради. Също така помагаме и на много магазини да отворят вратите си като използват наши камиони за докарване на стока от складовете им. Въобще всичко при нас е на европейско ниво, което и вие може да използвате при нужда.

Добре дошли казваме и на всички, които искат да преместят багажа си извън района на София за тях ние им предлагаме сайта на партноьрите ни виж тук и да наоравят своите конкретни поръчки за превоз и преместване на имущество в друг български град. Качеството е гарантирано и не случайно ние сме публикували адреса на нашите колеги и приятели в нашия професионален блог за хамалски услуги.

Онлайн присъствието ни ви дава шанс да откриете всичко за нашата дейност, това което ви предлагаме като продукт и разбира се цените на услугите ни както следва товарно-разтоварни, опаковъчни, транспортни и така нататък. Ако имате някакви запитвания или забележки може да ги направите като ни се обадите на дадените телефони за връзка. Назначили хора, които да комуникират с вас и да приемат поръчките ви по всяко време на денонощието.

На всички, които ни се обадиха през Септември месец за да поръчат услуги от Хамали София ние благодарим и се радваме, че работихме във ваш интерес. Готови сме отново да се притечем на помощ ако имате нужда от преместване на тежки вещи, хамалска помощ при обзавеждане, доставка на стоки, опаковане на имущество или друга от описаните в сайта ни възможности. Всичко това на една специална цена за най-редовните клиенти.

Следващата седмица очаквайте още новини от екипа ни и как се справихме с последната работа от месеца. Есента идва мощно но ние сме се приготвили да я посрещнем и ще работим още по-енергично за да покажем, че сме отговорни хамали и да затвърдим тезата, че сме достойни за избора на столичани.
Обадете ни се за да направите поръчки за носене и пренасяне още днес ние сме на ваше разположение.


Какво ново при Хамали София

Нашата фирма обслужва преноса на всякакви материали за София и София Окръг като ви представяме достъпни цени на транспорт, опаковъчни материали и товаро-разтоварно обслужване. Решихме да водим този блог за да ви консултираме с промяната на цените, новите оферти и въобще интересното при Хамали София. Много наши клиенти изказаха благодарности заради това, че ги запознаваме с всичко, кето се случва с хамалските услуги в столицата и това ни стимулира да продължим да пишем новини за вас.

Днес например ще ви занеимаем с офертите за преместване на обемни вещи от дома ви към друг адрес и съответнице цени на нашите хамали срещу, които извършваме тежката работата. В сайта сме упоменали цифрите за всяка наша услуга като започнете от ръчното пренасяне на хладилници, тежки телевизори, перални машини и се стигне чак до махагонови мебели, които са истинско изпитание за всеки носач.

Първото, което ще ви направи впечатление е, че ние не търсим някакви огромни пари за изпълнение на предвидените в сайта хамалски услуги за преместване на обемни вещи. Даже напротив. Постарахме се да създадем оферти, които да са по джоба на всеки домакин или собственик на офис. Знаем, че кризата повлия относнително на не малка част от обществото и дори ние като хамали усетихме негативното и въздействие във финансов аспект.

Продължаваме да не разбираме хората, които имат нужда от помощ при тежки премествания но вярвайки в слухове за баснословни цени не искат да наемат мъже за яката работа и разчитат на собствените си сили. Искаме да ви кажем, че никакви пари не струват колкото здравето ви и е по-добре да видите офертите на Хамали София или друга компания и чак тогава да прецените дали те са по джоба ви или напротив.

Новото при нас в общи линии касае именно цените. Те са непокътнати и всеки, който поне веднъж е разчитал на нашето сътрудничество знае, че работим бързо и професионално давайки ви всичко необходимо като транспорт, опаковане, опаковки и носене на тежко до всяка столична точка. Чувствайте се поканени да употребите нашите хамалски услуги на топ цени само този месец.


Силова работа по пренасяне на багажи

Хамали София се ангажира със силова работа по пренасяне на куфари, опаковани в кашони и чували багажи и товари. Ако желаете преместване в столицата на добра цена то нашите хамали ще дойдат за да ви помогнат с пренасянето на куфарите ви до всеки адрес, който ни посочите. До днес ние сме помагали както на столичани така и на гости в София търсещи по-бързо настаняване в хотели и частни квартири. Нашите момчета са студенти и като такива не веднъж са поемали поръчки на свой колеги дошли от провинцията и търсещи бързо обзавеждане на квартири и апартаменти.

Добрата новина за ползвателите на хамалски услуги в столицата е, че цените които предлага бригадата ни са подходяща както за фирми търсещи преместване на офиси така и за обикновенни домакинства желаещи да се настанят в новия си дом бил той собствен или под наем. Именно ние Хамали София сме първите, които смъкнаха цените на товаро-разтоварните услуги в страната и сме горди от този факт.

Повече за нашата силова работа по пренасяне на куфари и багажи

Напомняме, че нашата организация включва както хамали за носене на тежко така и транспорт, с който можем да пренесем както леки така и по-тежки товари и материал. Ние дори можем да закараме куфарите ви до Летище София и ги оставим точно пред терминла така, че да ви е удобно и леко. Въобще нашата организирана хамалска група ви дава всякакви опции както чрез носене така и с транспортиране, опаковане, продажба на подходящи за багажа ви опаковки и други екстри.

Ако не сте се запознали с дейността на Хамали София то разгледайте нашия сайт. Там сме публикували на какви цени работим, отгворили сме на всички ваши въпроси и сме споделили всички предложени от нас и партньорите ни опции. Очакваме допълнителните ви въпроси и поръчки на дадените за контакти адреси. Довиждане и всичко най-хубаво.


Хамали София в златната среда

Много Български хамали могат да си мечтаят да стигнат развитието на студентите работещи в бригадата Хамали от София. Разбира се това не е начин да се похвалим а факт, който е подплатен със сериозни доказателства за нашите възможности приложени за хиляди домове, офиси и институции. Кой ако не Хамали София ще ви предложи пълен комплект хамалски услуги по обслужване на вашите багажи, тежки материали като каси, сейфове и други подобни.

Освен стандартното обслужване по носене и транспорт ние ви даваме и нещо много повече. Нашите хамали биха складирали стоките ви в наш частен склад, който отдаваме под наем. Помещението се охранява от специализирана фирма и не крие рискове за ползвателите. В случай, че искате да намерите временно обежище за различните видове опаковани продукти то ние ви предлагаме най-точния начин да постигнете желанията си.

В блога ни ние винаги сме дискутирали темата с какво Хамали София можем да бъдем полезни за вас и ето, че днес е поредният ден за да обобщим функциите на фирмата ни в асоциация с добро партньорство от сигурни и известни товаро-разтоварачи в страната. Последните могат да ви предложат преместване на товари и извън столицата, като можете да имате пълна увереност в положителния краен резултат.

Работа в столични квартали

Хамали София имаме възможността да извършваме товарни превози като предлагаме 100% качество на транспортни услуги за столичните квартали. Ние сме опознали най-различни райони и имаме ясната представа за всеки един паркинг, блок и маршрут в София. Ваша е преценката дали ви трябва товарен транспорт, или ще потърсите услуги от отдела ни за товаро-разтоварачи като приложите ваши бусове и камиони.

Както и да постъпите можете да бъдете спокойни, че трудовия процес на Хамали София ще завърши с така желания успех за вашето преместване, нанасяне или складиране на материали колкото и тежки да са те. Очакваме да ни потърсите в удобен за вас момент и обещаваме, че ще отговорим на това, което сме упоменали в сайта и блога ни.

С уважение – Отдел „ Хамали София”


Хамали София с отлична база за опаковане и транспорт

Редовно нашият труд се свързва с доставки и товаро-разтоварване на стоки и имущество или пък преместване на такива. Вие можете да ангажирате нашата група да работи дългосрочно по конкретните ви нужди като ние ще ви предоставим отлична ораганизация на работници и транспорт за нуждите ви.
Не става въпрос за поредното пренасяне на багажи а за професионални хамалски услуги, които биха могли да включват и допълнителни екстри като електрокари, мотокари, ръчни повдигачи и други подобни.

Изградихме името си в продължение на години и днес Хамали София са на едно доказано високо ниво. Нашата бригада се използва ежеседмично за всякакви тежки занимания по пренасяне, превоз и опаковане на имущество като ние оставаме едни от най-добрите в столицта факт, който дори и част от конкурентите ни признават. Естествено в нашата професия няма сблъсък на интереси тъй като сме хамали и призванието ни е да помагаме на обществото. Парите са само една малка част от това, което релано искаме и трябва да постигнем защото Хамали София правим всичко възможно за да се представим по Европейски както и трябва.

Извървяхме доста дълъг път, в който успяхме да предложим хамалски услуги на много фирми и домакинства, които желаят да бъдат преместени или пък да им помогнем с нанасяне на нови вещи и мебели. За да станат нещата максимално лесни и достъпни прибавихме опцията опаковане, която ви помага да съхраните стока и материали когато те биват обект на товарен превоз. Не трябва да се пренебрегва и нашият добре издържан автопарк предлагащ транспорт за цяла София включващ различни камиони, които могат да поемат леки и тежки товари.

Предоставяме всички нужни вам опаковки като кашони и картонени кутии, опаковъчни материали стреч фолио, опаковъчна хартия, чували и много други. Тези наши услуги за опаковане във взаимодействие с подготвеният ни транспорт ще доведат до вашето напълно безопасно преместване на имуществото от вкъщи или от работата. Но не спираме до тук. Цените са достъпни, комуникацията с нас лесна и като десерт е нашият сайт както и блога, в който пишем.

Посещавайки ни вие освен, че ще можете да влезете в диалог с нас и да поръчате хамалски услуги, ще прочетете за развитието на Хамали София и нашите партньори. Няма да сбъркате и ако поръчате абонаментни действия от нашите хамали за по-дълъг срок. Даваме всичко за вас в сферата свързана с пренасяне на тежка собственост и очакваме да ни потърсите при нужда.


Хамали София към новите клиенти : Приветстваме ви с добре дошли

Приветстваме ви с добре дошли в блогът на Хамали София където сме публикували информация за хамалски услуги извършвани от студенти. Ние предлагаме пренасяне на тежко имущество и опаковане на вещи тук в столицата ни като гарантираме за качестевото на нашите предложения. Освен хамали ние разполагаме с тежкотоварен и лекотoварен превоз за вашите материали, които са обект на нанасяне или преместване в София.

Случва се в определени моменти най-вече след лятната ваканция и отпуск да извършим подновяване на дома, вилата, кабинетът или търговският ни обект, който стопанисваме като изискваме прецизност за най-важните начинания спрямо имуществото си. Хамали София и добре подготвеният ни товаро-разтоварен екип предлагаме на вас потребителите пълно обслужване от квалифицирани кадри, на които можете да се доверите напълно. Преместване на товар в София е задача, която трябва да бъде изпълнена от добре подготвени работници можещи да поемат отговорността за взаимодействие с ценни багажи и предмети. До момента ние сме поели адреси в над петнадесет столични квартала и сме отработили всяка една заявка било то фирмена или идваща от домакинствата.

В нашата бригада съществува добра бройка хамали студенти, които изпъкват със своята енергия и желание да предложат най-доброто от себе си. Вие със сигурност ще забележите тяхните качества стига да ги поръчате за изпълнения на предстоящите ви задачи. Хамали София имаме практиката да предлагаме само гарантирани хамалски услуги по преместване на багажи и никога не бихме изневерили на принципите си. Опитваме се да даваме стойностни оферти както за битови така и корпоративни нужди и смятаме, че сме успяли да докажем способностите си.

Това, е което искахме да напишем относно тези, които за пръв път посещават блога Хамали София. Вярваме, че ще ви бъдем полезни с нашите модерни и практични товаро-разтоварни опции. Търсете ни на изписаните в сайта адреси и използвайте телефонните ни номера за поръчки. Пожелаваме ви хубав ден и ще се видим отново в най-скоро време.


Хамали София – бъдеще и развитие

Макар да се намираме в момент когато няма кой знае колко поръчки към нашите хамали и въобще към хамалите в страната ние сме уверени в светлото бъдеще на нашата компания. Оптимизмът ни идва може би от това, че сме един от най-добрите в товаро-разтоварната професия и предлагаме на клиентите си пълен набор от услуги включващи наем на транспорт, преместване на дома и офиса, опаковане на вещи и други дейности, за които може да четете в сайта ни, както и тук в блога.

Хамали София днес започваме все по осърдно да се готвим за пролетта, този сезон който мотивира стотици столичани да местят вещи от дома към вилата си или пък правят ремонти, за които им трябва помощ във вид на транспортни услуги и носачи. Макар и кризата, която днес заобикаля и фирмите и хората ние сме сигурни, че можем да бъдем полезни за мнозина от вас. Цените на които работим са адекватни на физическият труд, който извършваме и считаме, че парите дадени за помощ от хамали са една добра инвестиция от всяко семейство или фирма.

С нас няма да ви се наложи да вдигате тежко или да търсите камиони под наем. Компанията ни Хамали София се е погрижила за това да ви осигури и работници и товарен транспорт, който да използвате за тежкото преместване на товари навсякъде в столицата и близките и села. Разбирасе ние не знаем как ще се развият нещата след години но смятаме да изградим топ компанията за хамалски услуги в София. Не забравяйте, че ние сме до вас за да решаваме всеки един проблем с багажа и материалите ви, било за тяхното преместване или нанасяне към/в дадени обекти. Вярваме и знаем, че добрите дни ще дойдат и за нашите хамали ще има работа. А на вас потребителите ви желаем успехи с всичко, което занимава ежедневието ви.


Топ новини за хамали и транспорт в София

Днес представяме вести от нашата бригада Хамали София, които са насочени към последните ангажименти, които имахме към гражданите в столицата. Благодарение на задружните ни сили помогнахме на няколко наши клиента с тежкият труд по преместване на офиса. Действахме адекватно като вложихме максимим усилия за да демонстрираме пълно обгрижване на специфично имущество във вид на техника и офис мебели. Компютрите, ксерокопирните машини и канцеларските пособия бяха опаковани в поръчаните от фирмите кашони и съответно извозени с нашият товарен транспорт на определени места.

Пролетта приижда и с нея ние влагаме максимум старание за да удоволетворим нуждите на потребителите, които посещават нашият сайт. Към нашите новини днес искаме да добавим, че сме отворени за заявки за корпоративни премествания или дългосрочна работа положена от екипа ни Хамали София. Сигурно сте прочели по-рано, че точно ние сме момчетата, които ще се постарят да работят за вашите нужди по товарно-разтоварителна дейност тук в столицата ни и всичко, с което ще се заемем ще бъде извършено професионално както подобава на една голяма и известна бригада.

Вкарвайки в употреба нови камиони, машини за опаковане, свежи и издръжливи мъже работещи като хамали ние всъщност сформираме една от най-грижливите и компетентни компании предлагащи хамалски услуги и транспорт в странта. Много бихме искали да дойдете при нас в дните на отворени за клиентите врати и да видите нашата автобаза, склад и всичко, което ние Хамали София ви предлагаме на достъпни цени включително и чрез този блог в интернет пространството.

Ако имате намерение да се запознаете с нашата работа отблизо то потърсете ни на дадените контакти в сайта. Погрижихме се да получите точни отговори от поставеният екип за връзки с потребителите. При положение, че не сте успяли да намерите онова, което ви трябва в сайта или тук в нашият блог то не се колебайте да ни се обадите по телефона. Очакваме вашата връзка с нас и ви желаем приятен ден както и до скоро виждане!


Хамали София в началото

Нашето сдружение Хамали София бе създадено от студенти в далечната 1996 година когато фирмите за хамалски услуги в страната се брояха на пръстите на едната ръка. Тогава ние поставихме основите на професионалното обсужване във вида преместване и превозване на товари. Работниците ни все още не бяха достатъчно но година-след-година ние събрахме необходимата бройка, която да се занимава с клиентите в столицата. Към нас присъединихме и наши приятели/партньори, с чиято помощ изградихме филиали и в други градове. Останахме популярни под името Хамали София и сме радостни, че хората ни познават и разчитат на нас.

От начало не знаехме дали нашите хамали ще бъдат успешни тъй като макар и малка конкуренцията съществуваше. Ние десетина здрави момчета и няколко товарни коли, това бе оборудването, с което стартирахме преди шестнадесет години. Нямаше ги специалните инструменти, услугата опаковане все още беше план а поръчките макар и малко идваха. Изискванията към хамалите нарастваха и ние трябваше да изградим план. Така и направихме.

Днес Хамали София сме може би най-успешната бригада предлагаща услуги като товарен транспорт, опаковане и преместване на имущество в столицата. Посетихме почти всички квартали в София като предложихме частични и цялостни опции. Монтаж и демонтаж на мебели, пренасяне на каси и сейфове, пренос на пиано или роял и много други. Разширихме автопарка си като днес имаме достатъчно камиони за да поемем всички ваши поръчки в град София. Модернизацията ни настъпи макар и постепенно. По-добре късно отколкото никога казват хората и са прави.

Бихме се радвали да използвате услугите ни, ние заставаме под името Хамали София и ви гарантираме, че ще се справим с всяко тежко преместване, всяко опаковане и складиране на вашите вещи, стоки и материали. Отправяме поздрави към всички, които прочетоха днешната ни статия силно желаем да сме били полезни и при нужда да потърсите професионалните ни хамалски услуги за София и София област.


2012 Година стартира с успех за Хамали София

Посетителите на нашият сайт за товаро-разтоварни (хамалски) услуги отново ни използваха и откриха добър партньор в наше лице. Още в началото на годината всички наши хамали бяха ангажирани с дейности, като обхванахме по-голямата част от столицата. Както винаги най-търсени бяха нашите опции като транспортни услуги, с които да превозим закупени от нашите клиенти мебели и труда идващ от подготвените ни екипи за справяне с тежкото движимо имущество. Различните ни видове инструменти за вдигане на товар, пренос, качване в камиони и прочие са в основата на доброто ни представяне към всеки, който ни ангажира с работа.

Искаме да блогарим за доверието в нас и се надяваме все повече хора, които четат блога ни да използват професионални хамалски услуги по преместване именно от нас Хамали София бригадата с богата история и опит. Ние не се самоизтъкваме а просто разказваме живота ни на хамали през всичките години, в които действаме в столицата и не само в нея. Както знаете вие може да наемете услугите ни и към други точки в страната благодарение на партньорите ни.

За всеки, който ще ни ангажира със задачи от товаро-разтоварен характер общеаваме максимална производителност на наличният ни екип хамали, гарантирано добро обслужване спрямо осигуряването на транспортни услуги за товарни превози, опаковъчна дейност и складиране на имуществото ви.
Имаме грижата да отговорим на всеки, който иска допълнителна информация за цените и условията на заявки към бригадата така, че очакваме вашите позвънявания на дадените от нас моблилни телефони за връзка.

Искахме да споделим с вас нашият успех, който постигнахме още в началото на годината и с него да Ви провокираме да използвате нашата професия при нужда. Много столичани желаят да открият варианти за сигурно преместване на багажа си и ние сме тези, които могат да им го осигурят. Правим всичко по силите си за да се представим така както очаквате и смятаме, че до този момент не сме изневерили на нито един клиент. Желаем ви приятен ден.