Топ 5 на най-използваните услуги през месец Август

Топ 5 на най-използваните услуги през месец Август

За изминалият месец Хамали София поработиха доста сериозно за обществото като успяха да помогнат както на десетки домакинства така и на няколко доста известни фирми. През иначе отпускарският и много много горещ месец Август ние не  спряхме да се трудим за премествания на стоки и домашна собственост в цялата столица. Може би клиентите ще се радват да разберат кои са петте най-използвани услуги и от там да преценят къде сме най-добри и за каква работа сме викани.
Не забравяйте, че винаги сте добре дошли за да поръчате да извършим тежка работа за вас като ще очакваме позвъняванията ви на публикуваните на контактната страница телефони.

Топ пет услуги, вижте ги :

1. Транспорт – товарният превоз представляваше най-издирваната от клиентите опция. Вероятно защото ние ви предлагаме да използвате нашият  транспорт инидвидуално или със съдействието на хамалите ни.

2. Преместване на мебели – Хамали София преместиха всякакви мебели за офиси и домове. Бюра, секции, кухненски маси и столове, различни шкафове, ракли и така нататък. Преносът на тежки мебели и до ден днешен си остава една от най-използваните от клиентите услуги.

3. Опаковане – Опаковане на вещи и мебели е също сериозна опция, която фирмата ни предлага. Когато нашите хамали започнат работа по вашето имущество то трябва да бъде добре опаковано. Ако обаче нямате възможноста сами да подготвите товарите за пренос доверете се на специалистите от екипа ни.

4. Помощ при ремонтни дейности – през август обществото потърси нас Хамали София за да полезни относно ремонтите на дома, вилата, работното място. Ние доставихме строителни материали до обектите ви, обзавеждахме с мебели, подреждахме, складирахме и направихме това, за което ни наехте.

5. Частични премествания – представляващи пренос на по-малко количество вещи. Хората искаха да им докараме от магазина фризер или плазмен телевизор като разбирасе ние не отказахме.


Ето това бяха услугите, които избирахте през най-топлият летен месец очакваме отново да се доверите на Хамали София и да ни използвате за всеки тежък труд при преместване, транспортиране, нанасяне или друго. Поздравяваме всички посетители на блогът ни и ще се радваме ако отново сме задоволили вашето любопитство към работата на нашата столична бригада хамали.